Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka misji

dexter92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kilka misji i wszystkie prowadzą do pkt nr 2 a to jest teleport gdy tam wejde nawet sie ruszyc nie moge bo moby maja mnie na hita i same bija a poza tym na tamtej mapie po kliknieciu znow na misje pokzauje jakbym pomylil mapy ze tej misji tu nie ma

82017562024578288805.jpg

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie jest to mapa na wyższy lvl, gdzie trzeba wejść z grupą. Na niektórych mapach nie działa nawigacja. (np z kilku rodzajów mobów leci ten sam item, który musisz zdobyć w misji).
Usuń te misje lub poszukaj pt.

Opublikowano

Tak jak Wredna napisala ze trzeba w grupie, osobiscie mi to zrobil Chinczyk z 78 Poziomem poniewaz jest na prawde trudno a co do tego ze nie mozesz wejsc ponownie to dlatego ze mozna wejsc tylko raz na dzien, niestety jest cooldown :/.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Opublikowano

Zua to Ty pomożesz mi :D Wejdę poźniej na TS-a to pogadamy. No w pt się wchodzi ponieważ też się dowiedziałem... :) Również pozdrawiam.

Ja teraz do szkoly, a pozniej jak wroce to wtedy mozna cos rozkminic bo wczoraj z ekipa chodzilismy na Dungeony i dzisiaj tez mamy taki zamiar w ogole :D wiec jak masz 40+ to mozesz do nas sie przylaczyc :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...